Terminaali- ja varastointipalvelut kaiken kokoisille yrityksille - Hemmon Kuljetus Oy

Meiltä nyt terminaali- ja varastointipalveluja kaiken kokoisille asiakkaille!

Tarjoamme monipuolisten muutto- ja kuljetuspalveluiden lisäksi terminaali- ja varastointipalveluja Liedon Avantissa. Hoidamme tavaroiden vastaanoton, varastoinnin ja kuljetuksen yrityksesi puolesta vuosikymmenien kokemuksella. Modernit tilamme sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien päässä aivan Turun tuntumassa. Terminaalitiloistamme löytyy myös elintarvikehyväksyttyä, lämpösäädeltyä tilaa. Keskity yrityksesi ydintoimintaan ja hanki meiltä tehokkaat terminaali- ja varastointipalvelut. Panostat samalla palveluun! Terminaali- ja varastointipalveluihimme luottavat jo mm. Unikulma, Tempur, LGT, Son of Solar, Lainalaatikko, Canon ja Lehtipiste.

VARASTOINTIPALVELUT

Tarjoamme varastointipalvelut asiakkaidemme lyhyt- ja pitkäaikaisiin säilytystarpeisiin. Perinteisten lavapaikkojen lisäksi tarjoamme myös asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä ratkaisuja/toimintamalleja.

TERMINAALIPALVELUT

Tavaranvastaanotossa vastaanotetaan saapuva tavara terminaaliin tai noudamme sopimuksen mukaan omalla kalustolla meille. Huolehdimme kuormien purusta ja lastaamisesta. Loistava sijainti ja useat rekkataskut mahdollistavat sujuvat ja nopeat kuormien purut ja noudot meiltä. Laaja jakeluverkosto takaa nopeat ja luotettavat toimitukset aikataulussa.

Kuljetusten lisäksi tarjoamme monipuolisesti lisäpalveluja kuten lajittelut, asennukset, hyllytys- ja täyttöpalvelut jne..

 

Call to action H2-otsis