Referenssit - Hemmon Kuljetus Oy

Referenssit

KULJETUKSET

SUOSITTELEN!
SKANLOG / JANNE AHO, TJ

Vuonna 2016 Suomeen rantautunut tanskalainen perheyritys Skanlog Oy valitsi Hemmon Kuljetuksen yhteistyökumppanikseen ravintoloiden suoratoimituksiin viime vuonna. ”Hemmon Kuljetuksen hyvä maine oli minulle entuudestaan tuttu, mutta aiempaa yhteistyökokemusta ei vielä siinä vaiheessa ollut”, kertoo Skanlogin toimitusjohtaja Janne Aho.

Skanlog on alkoholijuomien maahantuoja ja tukku, joka työllistää vakituisesti 50 henkeä, ja sesonkiaikoina vielä reilusti enemmän. Janne päätyi ottamaan yhteyttä Hemmon Kuljetukseen kun asiakkaiden toiveesta normaalin toimitusketjuun tarvittiin lisäpalveluita, kuten tuotteiden hyllytystä. ”Etsimme aina kokoomme sopivia kumppaneita, joille on ominaista nopea reagointi, toiminnan joustavuus ja kehityshalukkuus. Ensimmäisestä yhteydenotostani asti tuntui, että Hemmon Kuljetuksen kanssa toimintatavat ovat muokattavissa ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Meille on hyvin tärkeää, että yhteistyökumppanimme ovat kanssamme saman henkisiä ja että voimme luottaa siihen, että heillä on sama pyrkimys kuin meillä.”

Hemmon Kuljetus hoitaa Skanlogin tuotteiden jakelun ravintoloihin Turussa ja Tampereella. Ajoja on useita viikossa ja niiden toteutus vaatii kuljettajilta erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. ”Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhömme. Erityismaininnan saa yrityksen reagointinopeus mihin tahansa meiltä tulleeseen kysymykseen, muutosehdotukseen ym. Kyselyihin vastataan ja asiat hoidetaan aina ilman turhia viiveitä,” Janne kuittaa.

SUOSITTELEN!
- Posti Oy, ryhmävastaava Tommi Tienpää 

”Oma kalustomme sekä perusjakelussa että kuljetuksessa pyritään suunnittelemaan jatkuvaan ajoon, eikä varsinaisen tuotannon ulkopuoliseen käyttöön sopivaa kalustoa aina ole tarjolla. Toimipisteidemme muuttaessa päädyimme tämän vuoksi Hemmon muuttopalveluun. Hemmon kanssa aikataulut saatiin sovittua lyhyellä varoitusajalla ja kaikki sujui toivotulla tavalla, muuttokuljetukset olivat paikalla aina sovittuun aikaan ja muutot hoituivat reippaasti. 
Voin suositella Hemmon palveluja ja tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötämme!
- Tommi Tienpää, ryhmävastaava. Tuotannon projektit, Posti Oy (Perusjakelu) 

 

 

TERMINAALIPALVELUT

Hemmon Kuljetus vastaa Italiasta saapuvan rahtimme purusta ja lajittelusta terminaalissaan Turussa. Yritys hoitaa myös tavaroiden jakelun kohteisiin asiakkaan toivomissa erissä. Uskomme, ettei logistiikan merkitystä yrityksen toiminnassa voi koskaan painottaa liikaa. Toimiva logistiikka on lähes kaikilla aloilla elintärkeää ja siitä hyötyy jokainen. Varsinkin näinä haastavina aikoina. Yhteistyömme Hemmon Kuljetuksen kanssa on sujunut erinomaisesti ja olemmekin nyt siirtäneet kaiken yrityksemme tavaran käsittelyn Turun alueella heille. Suosittelemme Hemmon Kuljetusta lämpimästi!

 

Bendo - design italiano

 

YRITYSMUUTOT

Hemmon Kuljetus muutti yhteistyössä SOLin kanssa FINNISH DESIGN SHOPin varaston uusiin tiloihin. Muutto toteutettiin viikossa ja ilman suurempia keskeytyksiä verkkokaupan toiminnalle. Hemmon Kuljetus vastasi varastotuotteiden ja irtaimiston kuljetuksista vanhoista tiloista uusiin. Viikon aikana tavaraa siirrettiin 7 000 lavaa ja 2 000 rullakkoa!

Suosittelemme!
Finnish Design Shop